EC Mangust heftruck van officiele dealer . Mogelijkheid tot leasing, eigen service. Diesel, lpg of elektrisch, hefcapaciteit van 1,5 tot 10 ton, hefhoogte tot 6 meter, standaard 3 meter. Elektrisch 4 jaar garantie op batterij. Heftruck kan geleverd worden in voor u passende kleur .
Deluxe uitvoering .

2 jaar Belgische garantie met supersterke viercyclinder eurostage III  motor met dubbele mazoutfilter.

Versies met triplex mast 4500 mm, verticale uitlaat, sideshift,   automatische transmissie. anti-fatigue zetel, verstelbaar stuur.

2,5 ton 1,22 cm vorken, 11820 euro
2,5 ton 1,82 cm vorken, 12020 euro
3 ton 1,22 cm vorken, 12420 euro
3 ton 1,82 cm vorken, 12620 euro
3,5 ton 1,22 cm vorken, 13060 euro
3,5 ton 1,82 cm vorken, 13260 euro

Op bestelling ook 2,5 ton met triplex mast sideshift 3 meter mast 10780 euro

Alle prijzen zijn exclusief btw. 
( prijzen onder voorbehoud, wijzigingen zonder voorafgaande verwittiging mogelijk )
occasie heftrucks te koop
occasie heftrucks te koop
Waarom occasie heftrucks kopen als u bij Keiser evenveel betaald voor een nieuwe ťn met 2 jaar garantie !!
occasies vorkliften te koop
heftruck
OPTIES

Duplex mast: dubbele mast, standaard duplex mast is 3 meter, kan optioneel meestal tot 5 meter: bediening door eerste hendel. 

Triplex mast: driedubbele mast, standaard triplex mast 4.5 meter, kan optioneel meestal tot 6 meter: bediening door eerste hendel.

Tilt Cilinders - standaard op elke heftruck zijn hydraulische cilinders, mast. De schuine standcilinders trekken of duwen de mast ten opzicht van het heftruck frame, hierdoor kan de bestuurder de vorken loodrecht met het pallet zetten, en hoeven de lasten niet waterpas genomen en gezet worden: bediening door de tweede hendel

Sideshift of zijverschuiver:- Een hydraulische gehechtheid die de bestuurder toestaat om de tanden (vorken) en rugleuning horizontaal te doen bewegen, meestal 300 mm.  Dit staat gemakkelijkere plaatsing en opname van een lading toe. Nieuwe heftrucks worden zelden zonder deze optie aangeboden.

Free lift of vrije heffing: De hoogte die de bestuurder de vorken en vorken bord naar boven kan laten gaan voordat de mast uitschuift.

Full free lift: vrij heffing waarbij dat de vorken tot ongeveer 50 cm van de bovenkant van de truck komen vooraleer de mast uitschuift. Noodzakelijk bij laden en lossen in containers, handig bij het rijden door lagere poorten, en uiteraard bij lage plafonds

Wettelijke Richtlijnen                                               ter bescherming van de gezondheid en veiligheid van mensen
                                                                                                                                                                                                ter voorkoming dat onveilige machines in gebruik worden genomen.

al onze machines beantwoorden aan deze normen

Wat is CE 

CE staat voor  Conformitť Europťenne. Zonder CE aanduiding, en zonder te voldoen aan de voorschriften van de richtlijnen, mag het product niet op de markt worden gezet of in gebruik worden genomen in de Europese landen die lid zijn van de Europese ekonomische zone. Daarentegen, als het product voldoet aan de voor dat product geldende Europese richtlijnen, mogen deze landen het op de markt brengen van deze producten niet verbieden of beperken. De CE aanduiding kan daarom gezien worden als een soort handelspaspoort voor het product binnen de EEA.


Machinerichtlijn

In juli 2000, werd de machinerichtlijn aangevuld door 2000/14/EC: EC geluidsemissies in de omgeving door gereedschap voor buitengebruik.

Omdat de machinerichtlijn een algemene richtlijn is voor allerlei machines, zijn er subrichtlijnen gemaakt om aan te geven hoe de algemene richtlijn moeten worden uitgelegd voor specifieke soorten machines.

1b) Sub richtlijnen van toepassing op heftrucks.

EN 1726-1: Veiligheid van IndustriŽle voertuigen, deel 1: algemene eisen
EN 1175-1: Veiligheid van IndustriŽle voertuigen, elektrisch eisen voor voertuigen, deel 1: algemene eisen voor elektrisch aangedreven voertuigen
EN 1175-2: Veiligheid van IndustriŽle voertuigen, elektrisch eisen voor voertuigen, deel 2: algemene eisen voor voertuigen aangedreven door een verbrandingsmotor
EN12895    IndustriŽle voertuigen, Electro magnetische compatibiliteit
EN 12053 : Veiligheid van industriŽle voertuigentest methodes voor geluidsmetingen

2) Diesel motor uitlaatgaseisen 97/68/EC.

De eerste Europese wetgeving ter regulering van de uitlaatgasemissies van rijdende voertuigen die niet op de openbare weg komen is geÔntroduceerd op 1 januari 1998. De invoering van deze eisen is gepland in vier stappen : Fase 1 werd  ingevoerd vanaf 1999 , Fase 2  vanaf 2001 , Fase 3 vanaf 2006 en Fase 4 zal vanaf 2014 .
De Fase III/IV wetgeving is alleen van toepassing op nieuwe voertuigen en apparatuur; machines die al gebruikt worden mogen Fase I/II motoren blijven gebruiken; zelfs wanneer de motoren zijn vervangen. De voorgestelde Fase III/IV limieten zijn geharmoniseerd met de U.S. Tier 3/4 standaard.


Verkoop, verhuur, leasing van heftrucks en vorkliften
HEFTRUCKS
VORKLIFTEN
Klantenservice:

MANGUST  garandeert onze trucks onder normale gebruiksomstandigheden vrij van gebreken.
De garantiebepaling is geldig voor een periode van 24 maanden of 1200 uren gebruik, naargelang het eerst dat bereikt wordt.

Gedurende deze periode zal een officiele verdeler of vertegenwoordiger van MANGUST gratis elk onderdeel dat volgens hem onder de garantiebepaling valt vervangen. Volgende zaken vallen niet in de garantiebepaling: onderhoud - waaronder ook banden, oliŽn, lampen, filters, aandrijfriemen,  motorborstels, remschoenen, ontstekingsonderdelen en kleine aanpassingen - alsook elk onderdeel dat gebreken vertoont als gevolg van nalatendheid, overbelasting, misbruik, ongeval, gebrekkig onderhoud of niet toegestane aanpassingen.

Het is de gebruikers plicht en verantwoordelijkheid het onderhoud te laten gebeuren op de door MANGUST aangeduide tijdstippen, vanaf de aanschaf van de truck, zoniet kunnen MANGUST of zijn vertegenwoordigers de garantie opheffen. De garantie zal opgeheven worden indien herstellingen of aanpassingen aan een MANGUST truck gedaan zijn door een niet door MANGUST aangesteld persoon of firma en deze in MANGUST's opinie de stabiliteit en betrouwbaarheid ondermijnen.

heftruck vorklift
heftruck vorklift
Vorklift
heftruck
heftruck
Vorklift
MANGUST
Vorklift
Klik op de foto om de triplex mast in werking te zien